Training

Wij trainen op maandag- en vrijdagavond, behalve tijdens de schoolvakanties en op officiële feestdagen. 

Kom gerust een keer langs om een training bij te wonen.

Vanaf de leeftijd van zes jaar is iedereen welkom om gratis drie proeflessen te volgen. Stuur eerst een mail naar info@ywara.be zodat wij je aanwezigheid kunnen bevestigen. 

Hieronder vindt u meer informatie over onze trainingen.  

Uren

Maandag

Groep

Uren

8 tot 14-jarigen

19u30 tot 20u30

14+

20u30 tot 21u30

45+

20u30 tot 21u30

Vrijdag

Groep

Uren

8 tot 14-jarigen

19u30 tot 20u30

14+

20u30 tot 22u00

45+

20u30 tot 22u00

Sportkalender

Klik hier om onze sportkalender en de kalender voor federale trainingen te bekijken.

Proeflessen

Vanaf de leeftijd van 8 jaar is iedereen welkom bij ons om drie lessen gratis mee te volgen. Bent u dus geïnteresseerd in onze sport, maar niet zeker of het echt iets voor u is, dan kan u altijd een keer met ons mee trainen. 

Stuur hiervoor eerst een mail naar info@yawara.be, zodat we kunnen bevestigen of er plaats is.

Als u graag een keer meedoet, is het aangeraden om gemakkelijke, sportieve kledij te dragen waarin u goed kan bewegen. Het enige dat u hoeft mee te brengen is uw identiteitskaart en eventueel een flesje water. Minderjarigen moeten door een ouder of voogd vergezeld worden.


Stuur ons zeker een mailtje! 

Spelend leren en zelfverdediging

Ju-jitsu is een veelzijdige sport die beoefend kan worden door mensen van alle leeftijden.Er wordt vaak gezegd dat onze sport kan helpen om niet alleen meer zelfvertrouwen te krijgen, maar dat ju-jitsu ook nog eens een van de meest intensieve sporten is. Het wordt gezien als een zeer toegankelijk zelfverdedigingssysteem.

Voor de allerjongsten is vooral beweging belangrijk. We leren hen op een speelse manier zelfverdediging. Trainingen bestaan voor onze 8 tot 14-jarigen uit een combinatie van eenvoudige technieken en spelletjes. 

De volwassenen krijgen een uitgebreider programma dat kan bestaan uit bevrijdingen, klemmen, worpen en nog veel meer. Yawara is een recreatieve club. Iedereen kan hier op zijn eigen tempo trainen en bijleren.